Asiantunteva apu lakiongelmiin – asianajotoimistoni palvelee Sallassa ja Kemijärvellä

Kysy lisää palveluistani

Asianajotoimisto Nina Vuolukka Oy tarjoaa lakipalveluita Sallan, Kemijärven sekä muun Itä-Lapin alueella pitkällä kokemuksella. 

Tarjoan monipuoliset, luotettavat ja asiakaslähtöiset lakipalvelut yksityisille asiakkaille ja yrityksille. Tutustu tarkemmin palvelutarjontaani ja ota yhteyttä! Tarjoan sekä käytännön lakiapua että konsultointiapua erilaisiin ongelmatilanteisiin.

Perintö- ja perheoikeus

Tarjoan asiakkailleni kattavat perhe- ja perintöoikeuden palvelut. Teen luotettavasti muun muassa perinnönjakosopimukset, testamentit ja perunkirjoitukset. Avioerotilanteisiin tarjoan esimerkiksi avioero-ositukset.


Mikäli perhepiiriäsi koskettaa kuolema, ovat asianajajan palvelut usein tarpeen. Hoidan kaikki perintökaareen liittyvät lakikysymykset. Esimerkiksi perimysjärjestyksen ja jäämistön selvittelyt kuuluvat asiantuntemukseeni. Toteutan myös testamentit ammattitaidolla.


Ole minuun yhteydessä kaikissa perhe- ja perintöoikeuden kysymyksissä – palvelen mielelläni!

Oikeudenkäynnit riita- ja rikosasioissa

Hoidan oikeudenkäynnit riita- ja rikosasioissa pitkällä kokemuksella sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Onko kohdallesi osunut esimerkiksi sopimusta tai kauppaa koskeva riita-asia, johon ei löydy ratkaisua? Ota minuun yhteyttä, sillä palvelen riita- ja rikosasioita koskevissa oikeudenkäynneissä.


Minulla on tietotaito, joka auttaa ajamaan asiaasi, minkä lisäksi paneudun kaikkiin hoidettaviksi ottamiini tapauksiin perinpohjaisesti. Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä riita- ja rikosasioiden oikeudenkäynteihin valmistautuessasi.

Hinnasto

Asianajajan palkkio riippuu asiakkaan määrittelemän toimeksiannon vaatimasta työmäärästä ja laadusta, mutta lopullinen palkkio perustuu yleensä tuntilaskutukseen. Aina ei voi ennakkoon täydellisesti arvioida, paljonko laskun lopullinen suuruus tulee olemaan. Hinnoitteluun sovelletaan hyvää asianajajatapaa koskevia ohjeita ja palkkioperusteita.

Valtion oikeusapu

Asianajajan palkkioon voi saada myös valtion maksamaa oikeusapua. Asianajaja neuvoo ja hakee asiakkaalleen oikeusapua, jos asianajaja arvioi, että asiakkaalla on siihen oikeus. Oikeusapupäätökseen vaikuttavat hakijan tulot, menot ja varallisuus sekä se, millaiseen asiaan oikeusapua haetaan.


Valtion varoista voidaan myöntää oikeusapua kattamaan koko asianajopalkkio tai osa siitä. Oikeusapua voi saada myös viranomaisten määräämiin maksuihin, kuten hakemusmaksuihin. Oikeusapua voidaan myöntää myös siten, että asiakas maksaa vain jonkin prosenttiosuuden asianajajan palkkiosta ja valtio korvaa loppuosan. Oikeusapupäätöksen tekee asianajajan hakemuksesta oikeusaputoimisto.

Oikeusturvavakuutus

Asiakkaalla voi olla myös oikeus saada asianajajan palkkio korvattua oikeusturvavakuutuksesta. Usein kotivakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutusosuus. Tällöin selvitetään vakuutusyhtiön kanssa, korvaako vakuutusyhtiö asianajajan palkkion kokonaan vai osittain. Yleensä oikeusturvavakuutuksissa on omavastuuosuus, jonka asiakas on velvollinen itse maksamaan.


Huom! Oikeusturvavakuutuksissa kannattaa olla tarkkana, koska vakuutuksia on hyvin erilaisia.

Tilaa kauttani esimerkiksi perunkirjoitukset ja testamentit. Asianajotoimistoni palvelee Sallassa ja Kemijärvellä – ota yhteyttä!

Yhteystiedot